Sådan vises enheder i mit netværk

Vis alle | Skjul alle

Kaspersky-programmet viser følgende oplysninger om enheder, der er tilsluttet dit wi-fi-netværk eller det kabelbaserede ethernet-netværk:

Hvis der registreres en router på dit hjemmenetværk, vil dets enhedskort foreslå, at du installerer Kaspersky VPN Secure Connection på routeren for at aktivere Kaspersky VPN. Kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i visse områder.

Sådan får du vist enheder, der er tilsluttet dit netværk

Sådan ændrer du enhedsnavnet

Sådan ændres enhedstypen